Orvos válaszol

Koleszterin vizsgálati értékek2012. 09. 27. | 13:20

Kedves Kérdező! A koleszterinszint normális értéken van, a védő koleszterin ( HDL)kis mértékben a normál értékhatár alá esik, az LDL értéke is megfelelő. Ez önmagában nem kezelendő, évenkénti kontroll vizsgálata

Folyamatos szemégés, tompa fejfájás2012. 09. 25. | 22:12

Kedves Kérdező! Az elmondottakból nehéz véleményt mondani, ha jó vérnyomás mellett panaszos, először szemészhez, ha itt nincs eltérés akkor ideggyógyászhoz forduljon! Szemprobléma, migrain, de egyéb eltérés is okozhat hasonló panaszokat.

Kókuszolaj és koleszterin2012. 09. 25. | 22:10

Kedves Kérdező! A kókuszolajnak 92%-a többszörösen telítettlen zsírsavat tartalmaz, így koleszterindiétához tökéletes.

Szúr a mellkasom vagy a szívem2012. 09. 24. | 09:56

Kedves Kérdező! Légzőszervi, mozgásszervi oka a legvalószínűbb a leírás alapján, de természetesen egyéb ok sem zárható ki vizsgálat nélkül. Keresse fel háziorvosát, kivizsgálás indokolt.

Fogfájás okozhat-e orrvérzést?2012. 09. 23. | 13:14

Kedves Kérdező! Nem jellemző, inkább egyéb ok valószínű.

8,0 mmol/L a koleszterin2012. 09. 20. | 17:39

Kedves Kérdező! Mindenképpen szigorú diéta és rendszeres testmozgás szükséges, ilyen érték mellett gyógyszer szedése is javasolt, erről kérdezze meg háziorvosát vagy a vizsgálatot elrendelő orvost. Dohányzási tilalom, kardiovaszkuláris rizikó szűrése,

A fülemben érzem a szívdobogásom2012. 08. 28. | 11:40

Kedves Kérdező! Érdemes lenne EKG esetleg 24 órás monitoros vizsgálat elvégzése, ha ezeken nem lesz eltérés a pánik betegség irányú kivizsgálás is indokolt.

Vérnyomás kezelése természetes módon2012. 08. 27. | 10:06

Kedves Kérdező! Az fogászaton kapott adrenalin és a beavatkozással járó stressz tényleg felvihette a vérnyomását. Az a körülmény azonban, hogy probléma nélkül elbírta már korábban is a Diovan HCT-t és

Hasi aorta aneurizma2012. 08. 22. | 09:40

Kedves Kérdező! Biztosan nem ezek a gyógyszerek okozzák a hasi aorta aneurizmát, ez az érfal gyengesége miatt van, lehet genetikai eredetű, vagy érfal meszesedés, vagy érfal gyulladás következtében is kialakulhat.

Vérnyomáscsökkentő túladagolás2012. 08. 22. | 07:49

Kedves Kérdező! A választ nagyban befolyásolja, hogy milyen vérnyomáscsökkentőt szedett az ismerőse. Általánosságban azt lehet mondani, hogy nem lehet vérnyomáscsökkentővel öngyilkosságot elkövetni, és a nagyszámú tablettát a boncolás során megtalálták

close